Εφαρμογές Ψύξης & Θέρμανσης με εμπειρία 38 ετών

Δευτ/Τετ/Σάβ.: 9:00 - 14:00

Τρ/Πέμ/Παρ.: 9-14 & 17:30-20:30

Εγγύηση Ποιότητας

Με την ποιότητα της Daikin

Τηλ. 22310-37456

Μεγ.Αλεξάνδρου 44 - Λαμία

Είπαν για εμάς

Τι είπαν Για Εμάς

Κώστας Κ.

Λαμία

Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης! Έχω συνεργασία με την FreezeUp εδώ και 12 χρόνια και πάντα έχω την εξυπηρέτηση που χρειάζομαι τόσο για το κατάστημα μου όσο και για την οικεία μου.

Ελένη Φ.

Καμένα Βούρλα

Εξαιρετική ομάδα, πραγματικά επαγγελματίες. Είμαι υπεύθυνη συντήρησης σε μια ξενοδοχειακή μονάδα και συνεργαζόμαστε με την FreezeUp εδώ και 2 χρόνια! Η εμπειρία μου μαζί τους είναι πάντα υψηλού επιπέδου!

Νίκος Τ.

Μακρακώμη

Είμαι ιδιοκτήτης καταστήματος με ωποροκηπευτικά είδη. Η FreezeUp έκανε για εμένα την εγκατάσταση των ψυγείων και μέχρι στιγμής τα τελευταία 3 χρόνια όλα λειτουργούν άψογα. Ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο επαγγελματισμό και η νέα γενιά της επιχείρησης,

Γιάννης Κ.

Λαμία

Εμπιστεύομαι την συντήρηση των κλιματιστικών των οικειών που ενοικιάζω στην FreezeUp τα τελευταία 7 χρόνια. Πέραν των ασυναγώνιστων τιμών είναι και εξαιρετικοί επαγγελματίες και πάντα εκεί όταν τους χρειαστώ.

Γιώργος Λ.

Αθήνα

Αρχικά, όταν έλαβα την προσφορά για συνεργασία από την FreezeUp και είδα Λαμία, είχα δεύτερες σκέψεις! Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι η απόσταση δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο. Άψογοι συνεργάτες και πάντα τυπικοί στους χρόνους τους.

Ηλιάννα Π.

Αταλάντη

Εμπιστευόμαστε τη FreezeUp για τη συντήρηση των κλιματιστικών μας εδώ και 20 χρόνια στα 3 μας σπίτια. Είναι οι καλύτεροι.