Εφαρμογές Ψύξης & Θέρμανσης με εμπειρία 38 ετών

Δευτ/Τετ/Σάβ.: 9:00 - 14:00

Τρ/Πέμ/Παρ.: 9-14 & 17:30-20:30

Εγγύηση Ποιότητας

Με την ποιότητα της Daikin

Τηλ. 22310-37456

Μεγ.Αλεξάνδρου 44 - Λαμία

Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία της FreezeUp

Η εταιρεία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης το 1982, κάνοντας τα πρώτα της δειλά βήματα. Η αρχική μας ενασχόληση ήταν η κατασκευή επαγγελματικών ψυκτικών θαλάμων καθώς κι η επισκευή τους. Έτσι αρχίσαμε να δημιουργούμε ένα δίκτυο πελατών με επαγγελματίες της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής με τους οποίους συνεργαζόμαστε μέχρι και σήμερα. Αργότερα με την εισχώρηση του κλιματισμού στην ελληνική αγορά αρχίσαμε να καταπιανόμαστε και με αυτόν τον κλάδο και σαν επιστέγασμα των προσπαθειών μας ήρθε η επίσημη συνεργασία με την εταιρεία της DAIKIN.

Με τη δημιουργία του επίσημου δικτύου πωλήσεων της DAIKIN στην Ελλάδα, ήμασταν η πρώτη εταιρεία που ήταν επίσημος συνεργάτης (Daikin Blue Dealer) στη περιοχή της Λαμίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλους τους τύπους εφαρμογών κλιματισμού, από την προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη πολλών επαγγελματικών εγκαταστάσεων κλιματισμού έως και την εγκατάσταση μιας απλής επιτοίχιας μονάδας κλιματιστικού. Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα μας επεκτάθηκε και στην θέρμανση, δίνοντας λύση στο υψηλό κόστος της με εναλλακτικές, πιο οικονομικές στην κατανάλωση, λύσεις όπως η αντλία θερμότητας ή ο λέβητας φυσικού αερίου.

FreezeUp

Σας προσφέρουμε καθημερινά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση! Μπορείτε πάντα να μας καλέσετε για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για έναν γρήγορο έλεγχο στον εξοπλισμό σας για να δείτε αν όλα λειτουργούν σωστά.

22310 37456

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 9:00 - 14:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 20:30

Κυριακή: Κλειστά

38 Χρόνια Εμπειρίας

Πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εμπιστοσύνη σας μας δίνουν τη δυνατότητα να προχωράμε και να εξελισσόμαστε!